"Den hemliga ingrediensen"
Datum: 2011-02-03 - Tid: 16:03:00
Börjar med att be om ursäkt för jag kommer nu låta som en tvättäkta hemmafru!
Känner du ofta att dina soppor/grytor blir goda, men inte har det där "lilla extra"? Då ska jag lära dig något, jag ska nämligen avslöja min hemliga ingrediens. -Kaffe! Jo, det är sant!
Kaffet sätter ingen egen smak i maträtten, men det drar fram smakerna ur alla de andra råvarorna.
Nästa gång du brygger kaffe och det blir över i kaffebryggaren så häller du det i vanliga iskuber som du stoppar in i frysen. Vips har du gjort dina egna buljongtärningar. Nästa gång kan du då ta fram en av dessa och slänga i din soppa eller din gryta.
Detta lärde jag mig av Giovanni Masturzo, -"Sveriges Italienska Kaffeguru". Genom mitt jobb fick jag gå i Giovannis Kaffeskola vilket var jätteroligt.
HAHA
Sofia ♥
Kommentarer
Trackback