Kvällen som gick


Kommentarer
Postat av: Andreeeeeeew

HAHA! snygg bild... ;) men tack så mycket! :)

2011-01-20 @ 13:00:05
Postat av: Anonym

men är ni verkligen seriösa med att gå till ankan?? ärligt?! jag undrar hur ni som tre fina(verkar det som iallafall) kan fortfarande hänga på 18årsklubbarna i stan? Score och ankan? när det är 18årsgräns är det ju så vidrigt att det inte är klokt! Varför hänger ni inte på lite cleana klubbar såsom lördagsklubben på blue moon, tar en skön drink på blå och dansar på koriander? tempel är ju rätt skabbigt men det funkar ibland. är själv 18 och det är verkligen inte svårt att ta sig in, bara att hänga med rätt folk och lära känna krogägarna, vakterna. piece of cake! eller är det bara så att ni ännu inte kommit på hur jävligt mycket mer värt det är att skippa score och ankan(och framförallt studentfesterna!!) ?:) för jag vill gärna veta!! annars bra blogg =) roligt

2011-01-20 @ 15:33:14
Postat av: Vi svarar

Hej! Ska försöka svara på dina frågor på ett mer strukturerat sätt. Ja, vi är seriösa med att gå till ankan. Vår bästa väns pojkvän anordnade festen, självklart kommer vi infinna oss där då;)



Dessutom var det studenfest, och med tanke på att du vet väldigt mycket om hur stämningen brukar vara på studentfesterna för oss 92:or i år, så antar jag att du själv vistats på de två studentfester som hittills har varit på Ankan och Koriander, så du är väl inte så mycket bättre än vad du tycker att vi är i så fall?



Den enda klubben med 18-årsgräns (om det ens kan kallas klubb) är Score, Ankan har 20. Jag (Alicia) har aldrig varit på Score i myndig ålder, Sofia har inte varit på Score mer än någon gång, så du känner oss uppenbarligen inte och vet inte vart vi festar.



Och jo, vi vet hur lätt det är att få de kontakterna du pratar om- tack för att du påminde oss;)



Håller med dig om att Blue moon med moments, Tempel eller Koriander har bättre lokaler, lite roligare blandning med människor o.s.v. men samtidigt så tycker vi det är roligt att gå ut på ställen där vi kan tagga för studenten tillsammans med kompisar som vi faktiskt inte kommer träffa lika ofta efter skolans slut.



Roligt att höra att du gillar vår blogg, hoppas du fortsätter läsa. Vågar du kommentera med namn nästa gång så får vi gå ut och skåla tillsammans;) Puss!

2011-01-20 @ 16:29:07
URL: http://turnyourlifeon.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahahahaha rolig tjej ....



btw bloggen verkar superbra!! Kör hårt tjejer :)

2011-01-20 @ 17:43:23
Postat av: Anonym

JAG HAR ALDRIG VART PÅ SCORE SOM 18 , KUUUUNG JA Ä

2011-01-20 @ 23:59:38
Postat av: Anonym

DÅ FÅR JA BÖRJA HÄNGA MED PERSONEN ÖVER SOM TYCKER SCORE OCH ANKAN SUGER. HAR BTW INTE VART PÅ ANKAN HÄLLER !

2011-01-21 @ 00:00:18
Postat av: Anna

hahah! ärligt, vem fan bryr sig om vart man är festar så länge man har awesome och är med sina bästa vänner?!:)

2011-01-21 @ 22:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0